Shane Tusup Szabó Zsófi

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír szerda este hogy felbontotta jegyességét Szabó Zsófi és Shane Tusup holott mindenki arra. Shane Tusup és Szabó Zsófi mesébe illő kapcsolata viharos véget ért melyet a múlt hónap közepén hoztak nyilvánosságra.


Lazban Eg Majka Majoros Hajnit Ugy Kaptak Lencsevegre Hogy Mindenkinek Kaprazik A Szeme

17 hours agoPedig szakítottak.

. Szabó Zsófi jól láthatóan kirobbanó formában van amióta újra szingli lettAz egyedülálló édesanya a Shane Tusuppal való eljegyzés felbontása után ismét a kisfiára a sportolásra és a munkájára koncentrál elsősorban. Bár az érintettek nem beszélnek egyre több dolog derül ki Szabó Zsófi és Shane Tusup szakításának hátteréről. Úgy tűnik azonban továbbra is egy rugóra jár.

Könnyen lehet hogy újra találkozott a Balaton Soundon Szabó Zsófi és Shane Tusup - szúrta ki a Blikk. A hír váratlanul érte a nyilvánosságot hiszen már az esküvőt is tervezgette a jegyespár. 19 hours agoA Blikk szemfülesen kiszúrta hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup a Balaton Soundról töltött fel sztorikat ami azt jelenti hogy a szakítás után kvázi egy helyen bulizott az úszóedző és a műsorvezető.

As is well known Shane Tusup asked for the hand of Zsófi Szabó in Monaco this year and they hid for a long time but in the end they officially accepted their relationship. Szabó Zsófi és Shane Tusup a Balaton Soundon buliztak. Shane Tusup és Szabó Zsófi szakításáról szinte az egész magyar sajtó beszámolt hiszen úgy tűnt minden rendben volt a jegyben járó szerelmeseknél.

Szabó Zsófi posztja ezen a linken érhető el Shane Tusup bejegyzése pedig ide kattintva nézhető meg. Megszólalt Shane Tusup és Szabó Zsófi közeli ismerőse. Február 22-én jegyezte el Szabó Zsófit Shane Tusup.

Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítása váratlanul érte a rajongókat miután februárban még arról számoltak be a lapok hogy az. Budapest Este érkezett és csak másnap reggel távozott Shane Tusup fekete Mercedesével Szabó Zsófi otthonából. Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontották jegyességüket mi történhetett.

Azért nem tudjuk megmutatni a posztokat mert a celebek azt írják hogy a kép és a bejegyzés felhasználása engedélyköteles. Shane Tusup és Szabó Zsófi februárban még az eljegyzésüket jelentették be és már tervezgették az esküvőt és a közös életet. Szabó Zsófi még 2016 őszén házasodott össze Kis Zsolttal tavaly januárban viszont bejelentette hogy elválik a férfitől.

Kockahasát kerek idomait és formás alakját még a huszonévesek is megirigyelhetik ami nem is csoda hiszen rengeteget tett azért hogy ennyire. The love of my life said yes. A két híresség között látszólag semmilyen kapcsolat nincs szakításuk óta melynek okát hivatalosan mind a mai napig nem hozták nyilvánosságra.

Váratlan szerelemként indult a tévés és az edző kapcsolata. Noha eddig nem reagáltak a kapcsolatukat firtató hírekre a Blikk fotói most leleplezték a párost. A sztárpár azóta sem osztotta meg azt pontosan mi vezetett a szakításhoz azt viszont mindenki furcsállja hogy ilyen könnyedén mosolyogva túlléptek egymáson.

A műsorvezető közeli barátja szerint túl gyorsan pörögtek az események Shane Tusup és Szabó Zsófi között. Zsófi és Shane 2021 decemberében jelentették be hogy egy párt alkotnak. Szabó március elején arról beszélt karácsonykor még azt mondta párjának ne rohanjon a gyűrűvásárlással.

Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítottak. 20 hours agoBevezető szöveg megjelenítése. Szabó Zsófi és Shane Tusup Fotó.

Zsófi az új fotóján pohárral a kezében látható Alesso fellépésén Shane pedig a barátai körében szintén némi ital társaságában. 02222022 at 1022 PM made him the luckiest man in the world. 17 hours agoÚgy tűnik hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup agya ezúttal nagyon egy rugóra járt.

19 hours agoUgyanazon a helyen de külön szórakozott Szabó Zsófi és Shane Tusup a friss Instagram-bejegyzéseik alapján ugyanis mindketten megfordultak a Balaton Soundon a hétvégén. Február 22-én 2222-kor Tusup eljegyezte Szabót Monacóban. Szabó Zsófi és Shane Tusup alig két hete bontották fel az eljegyzésüket.

Már az esküvőjüket tervezgették hiszen februárban a lánykérés is megvolt. Kapcsolatukat csak két hónappal előtte tavaly decemberben vállalták fel a nyilvánosság előtt pedig szeptember óta már sejthető volt hogy ők. Közös bejegyzés nem született így nem tudni hogy találkoztak-e de a külön-külön feltöltött posztjaikon az látszik.

Shane Tusup és Szabó Zsófi szerelmi története már hónapok óta tartott. Berki halála is szerepet játszott ebben. Szabó Zsófi először beszélt hosszabban a szakításáról Shane Tusuppal.

December 1-jén címlapon jelentették be hogy együtt járnak Shane Tusup akkor élete szerelmeként aposztrofálta a műsorvezetőt. A hír miszerint külön folytatják sokakat megrázott Shane többször is megpróbálta magát visszakönyörögni Zsófihoz miután azonban folyamatosan sikertelenül járt másnál kereste a boldogságot. Shane Tusup 2013 augusztusában vette feleségül Hosszú Katinkát 2019 februárjában azonban az ő házasságuk is véget ért.

Az együtt töltött éjszaka azt mutatja Hosszú Katinka volt férje már nem csak az interneten udvarol szép szavai végre célba értek. Szabó Zsófi is elvált ő 2021 elején beszélt nyilvánosan először arról hogy Kis Zsolttal zátonyra futott a házassága. 2021 december 1-jén jelentették be hogy együtt járnak Shane Tusup akkor élete szerelmeként aposztrofálta a műsorvezetőt.

Eleinte csak lesifotók készültek róluk majd kiderült hogy Shane Tusup a tévésnél töltött egy éjszakát illetve egy kávézóban is lefotózták őket amikor megölelték egymást. Wrote the ex-husband of Long Katinka at the time of the engagement. A BudaPestkörnyekehu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szabó Zsófi megkönnyebbült a szakítás után. Ám május végén mindkettőjük Instagram-oldalán megjelent egy rövid közös nyilatkozat amelyben mindössze annyit. Szabó Zsófi és Shane Tusup egy helyen szórakoztak noha nem együtt de mindketten a Balaton Soundról jelentkeztek be.

86 nappal ezelőtt egy különleges napon 2022. Ugyan külön-külön de mindketten leutaztak a Balaton Soundra bulizni egyet - szúrta ki a BlikkAz úszóedző láthatóan már az odafelé vezető úton is jól érezte magát erről 24 órán át megtekinthető Instagram-történetében videót is tett közzé. Szépségkirálynővel alázza meg Shane Tusup Szabó Zsófit.

Az úszóedző nem sokáig bánkódott már két. Alig három hónappal az eljegyzésük után jött a hír hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup véget vetnek a kapcsolatuknak.


Szabo Zsofi Shane Tusup Women Fashion Women S Top


Megszolalt A Kapcsolatukrol Shane Tusup Zsofi Keresett Meg Engem Joga Kezdoknek Joga


Szabo Zsofi Torokbalinti Hazaban Kezdte Meg Kozos Eletet Az Rtl Klub Musorvezetoje Es Hosszu Katinka Volt Ferje Shane Tusu Pinterest Logo Company Logo Live Tv


Itt A Valasz Ezt Irta Vissza Szabo Zsofi Shane Tusup Romantikus Uzenetere


Mar 59 Eves Es Igy Nez Ki Alain Delon Soha El Nem Ismert Fia Ezt Uzente 86 Eves Edesapjanak In 2022 Feltekenyseg Apak Fiuk


Visszater A Szerencsekerek Cimu Legendas Musor Elkepeszto Hogy Ki Lesz A Musorvezetoje In 2021 Mens Tops Mens Tshirts Men


O Eletem Szerelme Shane Tusup Szabo Zsofiert Szakitott Korabbi Parjaval


Eleg Egyertelmu Megszolalt Az Eskuvorol Shane Tusup In 2022 Movie Posters Movies Poster

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel